Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Hiç kuşku nanay ki yangın felaketi, sene ortamında hayat yitirilmesine ne olan en şanlı etmenler arasındadır. Yangın felaketi az çok kısaca bir süre içinde geniş alana yayılması ve hem kişi hem bile dünyalık kaybına niye olması ile bilinmektedir. Özellikle de mürtefi kuruluşda olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında can ve orospu kaybı artış göstermektedir. Zaten yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Yangın baplarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın bapsı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden güvenli olmanızı referans ederiz. 

Yangın merdiveni yönetmeliği tarafından ele kırmızıınan mevzular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu kabilinden kriterlerin bile olağandan önemle izlem edilmesi gerekmektedir.

Yangın kapısı, bir binada meydana mevrut yangın durumunda yangının başka bölgelere yayılmasını dikilmek dâhilin tasarlanmıştır. Yangın bapları, yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve belli başlı bir yangın direncine sahiptir.

Bu üzere yerlerde belirttiğimiz üzere birlik yangın çıkış noktasının olması da yeterli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabilinden kriterlerin dikkate hileınarak vacip sayıda yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde de yarar vardır.

Özellikleri olarak öne çısoy en önemli yer ise coşkunluke dayanıklı olmasıdır. Kullanılan yangın kapısı her bir gereç ve cam pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kadar kızdırmae dayanıklıdır.

Bapnın bedii örgüsı ve istek edilen aksesuarların tasarrufı bedelı doğruca olarak etkilemektedir.

Yangın Kapısı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların hariçya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayan baplara maruz isimdir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dilek edilen gestaltda imal yazar, montaj ve onarma proseslerinde zaruri mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de sorumluluk allıkıyoruz.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara bakarak, yangın merdivenleri kupkuru misil alanı 150 metrekare’den zait ve çabucak fazla daireı olan umumi binalarda, gömlek adeti 4’ten lüks olan bütün dokumalaşmalarda yangın merdiveni yapılması ıztırari kılınmıştır.

1 mm yahut elan lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına gereğince çok daha yeğin ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz üzere pahaı doğrudan etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın fiyatı da 4000 TL den sarrafiyelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi sınırlı sertifikasyon kurumları tarafından yapılan testler ve anlatım ile belirlenir.

Dirimsel örutubet nâkil bu mevzuda kapı arayan kameralar ucuz kapı sattığını iddia fail kişilerle hakkındalaşabilmektedir. Ucuz yangın çıkış bapsı olası bir yangın yerinde alevleri engellemede yetersiz olacağı üzere ortamda oluşacak zehirli gazın yayılmasına da pürüz olamayacaktır.

Yangın merdivenleri mimarilırken kocaliği konutlarda 80cm, topluma kategorik binalarda 120cm, mürtefi katlı büro binalarında 90cm enliliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları koskocamanliği 180cm’den az olmamalıdır.

Report this wiki page