Küçük Yangın Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni kapısı, panik barlı yangın kapısı, evgin çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta edinmek üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları yaraşıklı fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca reva olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa baplarak kapı teftih zamanını kısaltmak ve insanoğluın hafif boşaltma olmalarını sağlar.

Eğer bir kapının yangına metanet konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak acil çıkış kapısı yerine bina kat aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe gereğince midebünyesı ve kullanılan sac kalınlığı standarttan elan zayıf kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın yükselmekı henüz buna bağlamlı olarak henüz ucuz olmaktadır.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoğunlukla kullanım sahaından kâr kazanmak amacı ile meydana getirilen, en şu denli 100 eş kapasiteli ve açıklık kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta nüfus adetsına bağlamlı olarak merdiven kocaliği ayarlanmalıdır.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin tarafı aralık opsiyonel olarak allıkınan hidrolik kol ile elan pıtrak yararlanma sağlanabilir.

Lakin talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Standart bir ivedi çıkış bapsı çoğu kez 2000 TL ile 4000 TL beyninde değişen bir fiyata iye olmaktadır. Ancak, kapının yangına dayanıklılığı, gereç kalitesi, boyutu ve öteki özellikleri kabil faktörler bedelı etkiler.

Yangın Kapısı Ne Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya acil bir durumda insanların yeğni bir itmesi ile dâhilen hariçya selim açılmaktadır.

Bu noktada özellikle de çatı sahiplerinin olağandan kovuşturma etmesi müstelzim yangın yönetmeliği konusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, gerekli düzenlemelerin konstrüksiyonlması gerekmelidir. Hırçın taktirde yangınlar çok fazla insanoğlunun can ve mal yitirilmesine da muamele harisabilir.

Tertibat Odası Yangın Kapıları : Tip odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının yerı sıra otomasyon sistemlerine onat aksesuarlarla donatılmıştır. Cümle odası yangın bapsı camlı olabilir.

Yangın Bapları ısı ve duman sızdırmadığı bağırsakin insanların dumandan zehirlenmesine mânia olan ivedi vaziyet kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha parçalanmamış kalaba olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Adı yangın merdiveni olsa da sel ve deprem afetlerinde de en benzeyen merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların eğer olmazsa olmazlarındandır. Emniyetli bir yangın merdiveninin önemi, insanoğluın yaşamaını kurtardığında daha çok anlaşılacaktır.

Yangına karşı güvende geçirmek amacıyla kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, ciddi anda insanoğluın güç emniyetliğini çıkarmak amacıyla kapı kasası ve kullanılan vesair aksesuarlarıyla itimat teşkil etmekteyiz.

Yangın Kapısının üzerinde panik bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik amerikan bar acil yer anında kapının olanaklı olan en azca dönem kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Bununla birlikte yangın yangın kapısı merdivenlerinin bir yüzının engelsiz olması ve dumandan etkilenme ihtimalini kaldırılmış etmesi sebebiyle binalarda tanıdık yangınlarda yaşama kayıplarının olma ihtimali vahim oranda düşmektedir.

Report this wiki page